O meni

 

Poslušam svoje stranke in jim svetujem

Sem Romina. Vizažistka, učiteljica ličenja, strastna ustvarjalka v razburljivem svetu makeupa in mode.

»Manj je več« je filozofija, ki me spremlja na vsakem koraku. Stranke vedno obravnavam popolnoma individualno, saj je moj osnovni cilj prisluhniti željam, ob tem pa s svojim delom pomladiti in poudariti, kar je na njihovem obrazu čudovitega.

Obraz in koža sta zame platno, na katerem kot premišljeni slikar ustvarjam. Največje zadovoljstvo in zagon za nadaljnje delo je zame, ko stranka po profesionalnem ličenju v ogledalu prepozna samo sebe in svojo iskrivo lepoto.

Kljub temu, da dajem nasvete individualno, pa je nekaj skupno vsem: kakšen bo končni rezultat ličenja, je odvisno tudi od tega, koliko stranka sama skrbi za nego in lepoto svoje kože.

V Slovenijo sem prišla pred več kot dvema desetletjema iz malega istrskega mesteca Labin. Čeprav je moje življenje sedaj z družino v Ljubljani, ki jo preprosto obožujem, pa morje ostaja globoko v mojem DNK in so poletja rezervirana za sproščanje ter uživancijo v Istri.

Makeup je osrednji del mojega (profesionalnega) življenja že dlje kot lahko pomnim. Kot vizažistka sem vsakič znova postavljena pred ustvarjalne izzive in to me kljub dolgoletnemu delu še vedno neizmerno navdihuje.

V vsem tem času se nenehno spreminjajo tako moda, slog, kot tudi prioritete, ki jih narekuje profesionalno ličenje, pri tem pa rada ostajam zvesta mojim naročnikom in njihovim specifičnim željam.

Po več kot 11 letih dela v tem izjemnem, pa tudi zahtevnem, nepredvidljivem, nenehno spreminjajočem se poslu še vedno neverjetno uživam. Tudi v prostem času najraje raziskujem nove smernice v svetu mode in ličenja.

 

Vizažistka, učiteljica ličenja in modna navdušenka

V preteklosti sem sodelovala z nekaterimi odmevnimi imeni v svetu lepote in mode.

Moji dosedanji projekti vključujejo sodelovanje z:

ELLE, Story, Modna, Jute Magazine, Solstice Magazine, Beauty Archive Official, Finance Trendi, Good Life magazine, Afrodita, Estetika Medart, MASS, Maxi, Nama, Lifestyle magazine, Amando, Max and co., Estetica, Max Factor, L&Z, Freywille, FWLJ, Marx, Playboy,…

Moje delo si lahko pogledate na zavihku modno ličenje.

 

Spoznajva se

Hej! Želiš sodelovati z mano?

Pošlji mi povpraševanje, vprašanje, želje ali svoje ideje preko spletnega obrazca.

Lahko pa me tudi pokličeš na telefonsko številko 031 799 334.

6 + 15 =

Spoznajva se

M: 031 799 334

E: romina.regvat@gmail.com

Moj studio

Dunajska 347, Črnuče

Ljubljana

Sledi mi na družbenih omrežjih