O meni

 

Vizažistka, učiteljica ličenja in modna navdušenka

Sem Romina. Vizažistka, učiteljica ličenja, strastna ustvarjalka v razburljivem svetu makeupa in mode.

V preteklosti sem sodelovala z nekaterimi odmevnimi imeni v svetu lepote in mode.

Moji dosedanji projekti vključujejo sodelovanje z:

ELLE, Story, Modna, Jute Magazine, Solstice Magazine, Beauty Archive Official, Finance Trendi, Good Life magazine, Afrodita, Estetika Medart, MASS, Maxi, Nama, Lifestyle magazine, Amando, Max and co., Estetica, Max Factor, L&Z, Freywille, FWLJ, Marx, Playboy,…

Moje delo si lahko pogledate na zavihku modno ličenje.

 

V Slovenijo sem prišla pred več kot dvema desetletjema iz malega istrskega mesteca Labin. Čeprav je moje življenje sedaj z družino v Ljubljani, ki jo preprosto obožujem, pa morje ostaja globoko v mojem DNK in so poletja rezervirana za sproščanje ter uživancijo v Istri.

Makeup je osrednji del mojega (profesionalnega) življenja že dlje kot lahko pomnim. Kot vizažistka sem vsakič znova postavljena pred ustvarjalne izzive in to me kljub dolgoletnemu delu še vedno neizmerno navdihuje.

V vsem tem času se nenehno spreminjajo tako moda, slog, kot tudi prioritete, ki jih narekuje profesionalno ličenje, pri tem pa rada ostajam zvesta mojim naročnikom in njihovim specifičnim željam.

Po več kot 11 letih dela v tem izjemnem, pa tudi zahtevnem, nepredvidljivem, nenehno spreminjajočem se poslu še vedno neverjetno uživam. Tudi v prostem času najraje raziskujem nove smernice v svetu mode in ličenja.

 

Spoznajva se

Hej! Želiš sodelovati z mano?

Pošlji mi povpraševanje, vprašanje, želje ali svoje ideje prek spletnega obrazca.

Lahko pa me tudi pokličeš na telefonsko številko 031 799 334.

14 + 10 =

Spoznajva se

M: 031 799 334

E: romina.regvat@gmail.com

Moj studio

Črnuče

Ljubljana

Sledi mi na družbenih omrežjih