Ličenje za modne editoriale in oglase

Modno ličenje

Makeup je osrednji del mojega (profesionalnega) življenja že dlje kot lahko pomnim. Kot vizažistka sem vsakič znova postavljena pred ustvarjalne izzive in to me kljub dolgoletnemu delu še vedno neizmerno navdihuje.

V vsem tem času se nenehno spreminjajo tako moda, slog, kot tudi prioritete, ki jih narekuje profesionalno ličenje, pri tem pa rada ostajam zvesta mojim naročnikom in njihovim specifičnim željam.

Na pot modnega ličenja sem stopila z editoriali v ikonični reviji Elle Slovenija, s katero redno  sodelujem še danes. Sodelovanje z Elle je edinstveno in so se mi prav zaradi tega ponudile številne priložnosti za nadaljnje delo, razvoj in ustvarjanje vedno novega.

Od vsega je tudi pri modnem ličenju najbolj pomembno zaupanje med vizažistom in naročnikom, kar se evidentno kaže v mojih dolgoročnih plodnih sodelovanjih z odmevnimi imeni, kot so:

ELLE, Story, Modna, Jute Magazine, Solstice Magazine, Beauty Archive Official, Finance Trendi, Good Life magazine, Afrodita, Estetika Medart, MASS, Maxi, Nama, Lifestyle magazine, Amando, Max and co., Estetica, Max Factor, L&Z, Freywille, FWLJ, Marx, Playboy…

VAM JE MOJE DELO ZANIMIVO? KONTAKTIRAJTE ME, ČE POTREBUJETE:

LIČENJE ZA SNEMANJA

LIČENJE ZA FOTOGRAFIRANJA

LIČENJE ZA DOGODKE

Moje delo

Spoznajva se

Hej! Želiš sodelovati z mano?

Pošlji mi povpraševanje, vprašanje, želje ali svoje ideje prek spletnega obrazca.

Lahko pa me tudi pokličeš na telefonsko številko 031 799 334.

15 + 15 =

Spoznajva se

M: 031 799 334

E: romina.regvat@gmail.com

Moj studio

Dunajska 347, Črnuče

Ljubljana

Sledi mi na družbenih omrežjih