Poročno ličenje & Poročni paketi

 

Poročni makeup

Draga bodoča nevesta, neizmerno sem vesela, da sva se našli. Popolnoma mi je jasno, v kakšni situaciji si. Seveda si želiš, da poroka poteka nemoteno in da so svatje zadovoljni, obenem pa je to edinstven dogodek, na katerem hočeš resnično biti najlepša različica sebe.

Vsa leta, odkar delam poročni make up, je moja glavna naloga, da boš ti, nevesta, v ogledalu zagledala pravo sebe, v vsej svoji lepoti in očarljivosti. Da se ne boš čez dan in noč obremenjevala, ali je z makeupom vse v redu, pač pa boš zabavno preživela usodni dan.

Kaj lahko pričakuješ od mene?

  • da boš res sproščena na dan poroke, bova naredili poskusno poročno ličenje nekaj dni prej
  • preden te bom naličila, mi boš povedala svoje želje, jaz pa ti bom strokovno svetovala tudi glede nakupa kreme, tonika, čistila, maske – da boš na poročni dan in tudi po njem blestela
  • na dan velikega dogodka pridem k tebi domov ali se dogovoriva v mojem studiu v Črnučah in te naličim
  • zaželim ti le še najboljše v zakonu in me lahko vsakič povprašaš za kakšen nasvet o ličenju 🙂

Poslušam svoje stranke in jim svetujem

»Manj je več« je filozofija, ki me spremlja na vsakem koraku. Stranke vedno obravnavam popolnoma individualno, saj je moj osnovni cilj prisluhniti željam, ob tem pa s svojim delom pomladiti in poudariti, kar je na njihovem obrazu čudovitega.

Obraz in koža sta zame platno, na katerem kot premišljeni slikar ustvarjam. Največje zadovoljstvo in zagon za nadaljnje delo je zame, ko stranka po profesionalnem ličenju v ogledalu prepozna samo sebe in svojo iskrivo lepoto. Kljub temu, da dajem nasvete individualno, pa je nekaj skupno vsem: kakšen bo končni rezultat ličenja, je odvisno od tega, koliko stranka sama skrbi za nego in lepoto svoje kože.

Spoznajva se

Hej! Želiš sodelovati z mano?

Pošlji mi povpraševanje, vprašanje, želje ali svoje ideje preko spletnega obrazca.

Lahko pa me tudi pokličeš na telefonsko številko 031 799 334.

5 + 12 =

Spoznajva se

M: 031 799 334

E: romina.regvat@gmail.com

Moj studio

Dunajska 347, Črnuče

Ljubljana

Sledi mi na družbenih omrežjih