Poročno ličenje & Poročni paketi

 

Poroka je velik zalogaj za bodoča zakonca, ne glede na to, ali gre za intimnejši dogodek ali če so nanj povabljeni vsi, tudi tisti sorodniki, ki jih sploh ne poznaš. Zahteva izvrstno organizacijo, nekaj trdnih živcev in držanje pesti, da se bodo »zvezde poklopile« in ne bo kakih nepredvidenih situacij.

Ker imaš rada stvari urejene in organizirane, se na vajin dan začneš pripravljati občutno prej. Vse mora biti tipi-topi, saj si želita vajinim svatom prirediti res nepozaben dan, o katerem se bo še dolgo in široko govorilo.

Poglejmo, če je vse ok:

 • datum in lokacije poroke izbrana,
 • lokacija ohceti odobrena,
 • glasba urejena,
 • jedilnik usklajen,
 • fotograf potrjen,
 • priči se že veselita svoje vloge,
 • za cvetje bo poskrbel prijatelj, fantastičen cvetličar,
 • aaaaa, obleka je že rezervirana,
 • vabila prekrasno oblikovana

Kaj pa poročni make up in frizura? Huh, tukaj pa ti postane malce vroče, saj si slišala že toliko zgodb o nevestah in makeupu, ki se niso dobro končale, da nisi prepričana, komu lahko sploh zaupaš poročno ličenje.

Že dlje časa si namreč razpeta v vsakodnevnem slalomu med odgovorno službo, mlado družino in prijatelji. Večinoma si pri tem sicer zelo uspešna in uživaš, a roko na srce, je pogosto tudi naporno. Neprespane noči, skrbi, stres in aktivno življenje terjajo svežino na tvojem obrazu. Če si popolnoma iskrena, lahko samo upaš, da bo profesionalni make up naredil mali čudež na poroki in ti na obraz povrnil mladostnost, ki jo nosiš v sebi.

Če si kaj želiš, je to oseba, ki ne bo samo prišla na dan poroke, te naličila kot se njej zdi prav ali moderno in po opravljenem delu odšla. Pravzaprav bi ti veliko pomenilo, da bi vizažistka naredila kar poročni make up na domu. Želiš si osebo, ki te bo res razumela, ki bo dejansko poslušala tvoje želje in te predvsem znala pomiriti ob vseh dvomih pred velikim dnevom, saj je dovolj izkušena, profesionalna in točno ve, kaj dela.

Poročni makeup

Draga bodoča nevesta, neizmerno sem vesela, da sva se našli. Popolnoma mi je jasno, v kakšni situaciji si. Seveda si želiš, da poroka poteka nemoteno in da so svatje zadovoljni, obenem pa je to edinstven dogodek, na katerem hočeš resnično biti najlepša različica sebe. Vsa leta, odkar delam poročni make up, je moja glavna naloga, da boš ti, nevesta, v ogledalu zagledala pravo sebe, v vsej svoji lepoti in očarljivosti. Da se ne boš čez dan in noč obremenjevala, ali je z makeupom vse v redu, pač pa boš zabavno preživela usodni dan.

Kaj lahko pričakuješ od mene?

 • da boš res sproščena na dan poroke, bova naredili poskusno ličenje nekaj dni prej
 • preden te bom naličila, mi boš povedala svoje želje, jaz pa ti bom strokovno svetovala tudi glede nakupa kreme, tonika, čistila, maske – da boš na poročni dan in tudi po njem blestela
 • na dan velikega dogodka pridem k tebi domov ali se dogovoriva v mojem studiu v Črnučah in te naličim
 • zaželim ti le še najboljše v zakonu in me lahko vsakič povprašaš za kakšen nasvet o ličenju 🙂

Poslušam moje stranke in jim svetujem

»Manj je več« je filozofija, ki me spremlja na vsakem koraku. Stranke vedno obravnavam popolnoma individualno, saj je moj osnovni cilj prisluhniti željam, ob tem pa s svojim delom pomladiti in poudariti, kar je na njihovem obrazu čudovitega.

Obraz in koža sta zame platno, na katerem kot premišljeni slikar ustvarjam. Največje zadovoljstvo in zagon za nadaljnje delo je zame, ko stranka po profesionalnem ličenju v ogledalu prepozna samo sebe in svojo iskrivo lepoto. Kljub temu, da dajem nasvete individualno, pa je nekaj skupno vsem: kakšen bo končni rezultat ličenja, je odvisno od tega, koliko stranka sama skrbi za nego in lepoto svoje kože.

Spoznajva se

Hej! Želiš sodelovati z mano?

Pošlji mi povpraševanje, vprašanje, želje ali svoje ideje prek spletnega obrazca.

Lahko pa me tudi pokličeš na telefonsko številko 031 799 334.

4 + 4 =

Spoznajva se

M: 031 799 334

E: romina.regvat@gmail.com

Moj studio

Dunajska 347, Črnuče

Ljubljana

Sledi mi na družbenih omrežjih